Diskusija „Kaip iš nieko restoraną nulipdyti?“

Diskusija „Kaip iš nieko restoraną nulipdyti?“

 

Sausio 12 dieną Vilniaus universiteto Verslo mokyklos (VU VM) studentai rinkosi į diskusiją „Kaip iš nieko restoraną nulipdyti“, kurioje savo įžvalgomis apie meksikietiško maisto restorano „No Forks“ įkūrimą dalinosi VU VM alumni Lukas Tranavičius ir Emilis Kičiatovas.

Diskusiją jaunieji verslininkai pradėjo nuo savo išsikeltų tikslų dar prieš pradedant kurti verslą: vienas siekia finansinės nepriklausomybės, o kitas – turėti galimybę planuoti savo darbo ir laisvą laiką. „Sėkmė-individualus dalykas. Sunku pasakyti, kada aš jau pasiekiu tą sėkmę.“- apie verslo pasisekimą kalbėjo Lukas. Buvę VU VM studentai pabrėžia, kad versle svarbiausia ne sėkmė, o aukštos kompetencijos bei didelis indėlis į darbą.

Be to, Emilis ir Lukas studentams atskleidė savo nueito kelio perspektyvą: kaip bendravo su investuotojais, kaip kūrė verslo planą, kaip buvo statomas restoranas. Atsakė į klausimus apie rinkos tyrimą, vartotojų poreikių analizę, inovatyvumo svarbą. Skatino studentus atrasti, kas jiems patinka, kokioje srityje jie jaučiasi geriausiai. „Tikimybė uždirbti iš to, kas jus veža yra daug didesnė“ – tvirtina VU VM alumni, patys maisto aptarnavimo srityje besisukantys nuo mažens.

Mes vis dar sakom, kad baigėme ir universitetą, ir Studentų atstovybę“ – teigia buvę VU SA VM nariai Lukas ir Emilis.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.